KEIKKAKALENTERI / päivitetty 4.8.2022

JARI VIERAILEE EIJA KANTOLAN SATA SUUDELMAA -JUHLAKONSERTISSA HYVINKÄÄLLÄ 7.9.2022.
Liput: Lippu.fi


IHMISIÄ SUVIYÖSSÄ

JARI SILLANPÄÄN TUNNELMALLISET KESÄKONSERTIT JATKUVAT

Kesäillat ovat täynnä valovoimaista tulkintaa, kun Jari Sillanpää nousee lavalle.

LIPUT:
Lippu.fi


Heipä hei kaikki!

Tovi sitten kirjoitettiin mediassa, että terveyteni on romahtanut. Tämä uutinen on suuresti liioiteltu ja jättää runsaasti tilaa lukijoiden mielikuvitukselle. Ei savua ilman tulta kuitenkaan.. Lonkkani on reistaillut muutaman vuoden ja nivelrikko on nyt äitynyt siihen pisteeseen, että pitkät siirtymät kävellen aiheuttaa kovaa kipua.

Ilomielin porskutellaan silti eteenpäin ja onneksi tähän on apua saatavilla - olen onnellisesti uuden lonkkanivelen omistaja jo alkukesästä. Leikkauksesta toipuminen vaatii kuitenkin aikansa ja joudumme siirtämään kesäkuun konsertit.

Täten kesäkiertueeni alkaa kotikunnastani Vihdistä 1.7.

Nähdään keikoilla!
Jari******************************************************


JARIN 2021 KONSERTTIKIERTUE SIIRTYY SYKSYYN 2022!

UUDEN KIERTUEEN NIMEKSI TULEE JARI SILLANPÄÄ - SUOMI-HITIT


Jari Sillanpään 25-vuotista upeaa uraa oli tarkoitus juhlia tänä syksynä, mutta valitettavasti viranomaiset eivät saaaneet päätöstä tilojen avaamisesta tarpeeksi nopeasti. Puolille saleille ei voi tehdä juhlakiertuetta, joten olemme päättäneet siirtää koko ison kiertueen ensi syksyyn, jolloin toivottavasti tämä pandemia on vain ikävä muisto.

Syksyllä 2022 kiertueen nimi on Jari Sillanpää SUOMI-HITIT.
Kaikki aikaisemmin siirrettyihin konsertteihin lunastetut liput käyvät sellaisenaan, kunhan huomioitte muutetun uuden päivän, myös paikkanumerot pysyvät samoina.

"Voi että harmittaa teidän ja meidän eli meidän kaikkien puolesta tää säätö, mutta minkäs teet. Tilanteesta huolimatta hyvää syksyn jatkoa ja iloisiin näkemiin", toivottelee Jari.******************************************************